Kampanje – Gratis vektkontroll

Gratis vektkontroll med fôr- og vektplan

I januar kjører vi kampanjen «Sunn vekt», du kan nå bestille en GRATIS vektkontroll, hvor du får en start pakke med GRATIS mini fôrsekk og godbiter, samt aktivitet leke og matskål som er en vekt så man veier maten. Når du kommer innom lager vi en tilpasset fôrplan og vektplan, samtig som vi tar før og etter bilder under konsultasjonen.

I tillegg har vi 25% rabatt på slankefôret Satiety fra Royal Canin.

Konsultasjonen blir utført av en autorisert dyrepleier som har høy kunnskap om ernæring og dyrevelferd.

Bestill gratis vektkontroll via her eller ring 51 21 97 00

Overvekt er et økende problem

Stadig flere katter og hunder blir overvektige. Dette reduserer dyrets livskvalitet og levetiden kan forkortes.

Redusert bevegelighet og kondisjon, problemer med skjelett og ledd, diabetes 2, respirasjonsproblemer og hjerteproblemer er problemer som kan oppstå når dyr blir overvektige. Derfor er det viktig at du som eier følger med på dyrets vekt og gjennomfører en vektkontroll jevnlig.

Tilbudet er helt uforpliktende

Vi gir deg dette tilbudet fordi vi ønsker å rette fokuset mot dyr sin helse og fordi vi vet fedme blant dyr er et problem.  Tilbudet gjelder til både eksisterende og nye kunder.

Om du ikke har hatt kjæledyret ditt inn til vektkontroll tidligere eller om det er lenge siden du har gjort dette anbefaler vi at du bestille time. Vi anbefaler også at du bestiller time om du mistenker at dyret ditt er overvektig.

Bestill gratis vektkontroll